åter hemma

runt halv 6 släppte jag ner min stora väska i min hall och kastade mig nästan gråtandes i min mors famn. jag var svettig eftersom tågresan hem från borlänge hade vart som en resa i indiens öknar. om det finns öknar i indien.
det första jag gjorde var att ta en långdusch och tvättade mig ordentligt topp till tå. sedan la jag mig i soffan och kollade tv. somnade nästan vid middagen och klockan halv 10 somnade jag i min säng.
imorse vaknade jag halv tolv. idag orkar jag ingenting därför är det precis vad jag ska göra. jag har blivit najsigt brun också. skulle dock behöva en massage kan jag säga.

ska nog ligga i min marshmellow till säng enda tills på fredag då jag åker ner till skåne.

och för allas vetande så hade vi en rolig och värd vecka i borlänge. PEACE


klar - mot borlänge!

PEACE AND LOVE


nu har jag packat klart. ska gå och lägga mig nu så jag är redo att ta bussen imorgon klockan halv 8, dvs gå upp klockan 6!!!! men det är det värt!

hej på en vecka! :):)

TJOHO

IMORGON ÅKER VI!








Nu ska det packas!!

midsommar berättelsen

Sofia och Madeleine, två kompisar på äventyr



Det var en gång två flickor. Sofia och Madeleine hette dem.
De hade bestämt sig för att de skulle fira midsommar tillsammans. I Stockholm eftersom alla andra åkte ut till sina landställen och de var de enda kvar. Madeleine erbjöd Sofia att följa med henne och hennes snygga familj till ett midsommarfirande på Skansen. Sofia ville det eftersom hennes familj skulle till Köping, eller nått.
Madeleine packade sin bil full med sin familj och lämnade en plats i baksätet mellan hennes storebrorsor för hon vet att Sofia tycker de är snygga och Sofia skulle nu få sitt livs biltur. I baksätet mellan Madeleines storebrorsor. Detta resulterade i en stel Sofia under hela resan och en road Madeleine.
Väl framme träffade familjen upp syster polis också och spenderade sedan en mysig dag på ett mysigt ställe. Tjejerna hann göra:
äta picknick
kolla på folkdansare
kolla på djur
äta sockervadd
och bli smygfottade av turist-japaner och sliskiga gubbar.

När dagen var slut begav tjejerna sig hem till Sofia där de åt lite middag och slappade. Det slutade med att Sofia bjöd dit sin pojkvän, och två kompisar till. Det glada gänget drack sånt som de inte får dricka och lekte lekar med regler. Lite senare bestämde de sig för att gå hem till en annan kille där lite mer killar fanns. Gänget hade kul och roade sig. En rocker, en rockers girlfriend och en rödtott var nog höjdpunkterna under kvällen. Gänget från Enskede som Madeleine kände dem som. Här är lite av raggningsreplikerna som rödtotten körde på Madeleine under kvällen:
"Sa du att du var beroende av cola? Det syns ju inte på dig i alla fall. Då brukar man ju få lite mage och det ser man ju att du inte har."
"Vill du ha lite lipsyl?"
"Helena, stå ragt!" (Samtidigt som han tog tag i Madeleines, som hon heter, armar i ett försök att få henne att slut vingla.
"Tycker du att jag är fjortis? För jag tycker nämligen inte alls att du är fjortis!"
"Vad brun du är!!"
Allt detta avskräckte Madeleine nått så otroligt så hon spenderade resten av kvällen till att gömma sig från honom. Sedan slog det Madeleine att hon gett både rödtotten och hans rockerkompis sitt nummer för att de skulle på samma festival som Madeleine ska på. Just då verkade det som en bra förslag men i efterhand tycker Madeleine att det kunde vart det dummaste hon någonsin gjort!
Kvällen slutade med att Sofia och Madeleine går hem till Sofia med en kompis, Sofias pojkvän och hans kompis. Gänget lyssnar på musik och pratar, kollar på en töntig skräckfilm och runt 6 beger alla sig hemåt. Sofia och Madeleine går runt och zombiesar och somnar i Sofias säng halv 8 på morgonen.

SNIPP SNAPP SNUT SÅ VAR SAGAN SLUT!

bildär dårä


såhär gulligt var det när vi kom fram - det här är alltså sofias landställe


vi parkerade oss på verandan med cola och jordgubbar


vi gick på en kvällspromenad förbi en häst


en argentinsk-tomte......


en livbåt? lite malta känsla?


en söt esther vid sjön


lite mindre söta tjejer i ett hopptorn


madde-esther-sofia-mes


tro det eller ej men sofia hade metspö så en kväll fiskade vi


efter typ 5 min fick jag en abborre och sprang runt och skrek som en 3-åring
medans sofia totaldödade den genom 5 hårda sparkar och en nackknäckning.


här har sofia stampat ihjäl den med sina vita tygskor. ser ni, fisken var större
än ett par damskor storlek 40!


fett stolt!!


sen metade vi vidare


esther fick en väldigt liten abborre som vi kastade tillbaka.


hehe, väldigt liten om man jämför med min.


denna bilda får avsluta...KNAS

fler bilder om någon är intresserad


hemma

nu är vi hemma igen..
jag var på bra humör enda tills mamma visade betygen som hade kommit. hon var inte nöjd.
suck, nu när jag äntlingen släppt det där och börjat njuta av sommarlovet kommer det tillbaka och även besvikelsen över min insatts. hatar att vara en "det är plus men du når inte riktigt upp" person. jag suger. åter igen.

lägger upp bilder sen från helgen och på abborren jag fångade som var större än en storlek 40 sko

vilt och bitande

om en timme går min buss till slussen där jag ska möta upp en av de tre vännerna och esther. sedan beger vi oss till bullandö, eller grisslinge eller vart vi ska. mot soffans laaaaand!
jag ser fram emot det så väldigt mycket. eftersom jag själv inte har ett hus ute på landet, eller jo nere i skåne men det är i en by inte i en skog, så har jag aldrig upplevt det där med att ha långt till närmaste granne.
sofia och hennes pappa har bunkrat upp med sjukligt mycket mat, något som passar mig utmärkt! ska ta och tjocka till mig inför en vecka i svält. hehe

sen slog det mig att jag fyller år om 10 dagar. och nu ska man börja berätta för folk vad man önskar sig och jag vet att jag flera gånger tänkt "det ska jag önska mig till min födelsedag" men nu kommer jag inte på vad de sakerna var vilket kommer att resultera i att jag får tråkiga och onödiga saker. inte pengar eftersom mina släktingar heller köper saker än att ge pengar? nåväl....

den 26 juni. glöm det inte. och för alla som ska till peace så är det på fredagen under peace-veckan och då bjuder jag på kalas i mitt tält. VÄLKOMNA!

:'/

jag känner mig ledsen och bortglömd just nu.
ingen är inne på datorn... VART HÅLLER ALLA HUS?!
jag känner mig ledsen för att jag är fröken heartbreaker, men hon ska inte ha några känslor! hon är känslolös!
jag ska vara glad. ska ju till landet imorgon. man fick bara följa med om man tog med sig lakan och ett glatt humör men känner jag mig såhär måste jag hoppa resan...
nej! jag ska gå och lägga mig nu, vakna upp till solsken med ett glatt humör. åka ut till landet och stänga av mobilen så ingen kan nå mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

god kväll

idag har jag varit med mitt kära "gamlagäng". vi har umgåtts, ätit och pratat. mycket mysigt.
imorgon ska vi ut till soffans land. leva där i 3 dagar. jag ser fram emot det. bara fördröja tiden ute i en skog. vakna, gå promenad, spela spel, titta tv och bara vara med kompisarna. inte julle dock. hon är inte en kompis. nä juste, hon ska inte ens med.
eftersom ingen erbjudit ett lån av fiskespö blir det inge fiske. får väl typ ränsa i rabatten eller nått. något sånt där "lantit" måste jag göra iaf.

helare, det är jag

kan det sluta regna? vet att det är sista dagen det gör det och att det är bra för potatisarna men kom igen. har varit inomhus hela dagen!

jag måste bara berätta att jag har blivit ett sånt där "psychic kid". jag kan hela. jag har en större makt på nått sätt. sofia ville ha sin mens. jag värmde mina händer, koncentrerade mig ordentligt och rörde över hennes mage och satte igång hennes äggstockar. detta var i torsdags. gissa vad hon fick igår? hehe, sen på kvällen hade hon jätte ont i magen så gjorde samma sak och då försvann smärtan. om någon någonsin skulle vilja ha hjälp med nått så är jag billig.

igår kom mina syskon hem från montenegro. jag fick ett armband som är som små träbitar och på varannan träbit var det en bild på jesus och på varannan var det en bild på maria och bebis jesus. först tyckte jag den var obehaglig. nu gillar jag den. jag har ju ändå konfirmerat mig så varför inte alltid bära jesus på armen?

jag söker även ett fiskespö eller ett "kastspö" att få låna från tisdag till torsdag. jag ska nämligen kanske ut till landet och känner för att fiska lite.


meeee


äntligen soooommarloooov

jag är helt slut. nu när man fått sitt efterlängtade lov så har kroppen bara släppt allt.
skulle ut till bandhagen och testa tältet och ha lite av ett möte om vad som skulle köpas. men jag fick stanna hemma idag.
igår hade jag kul! här har malin lagt upp lite bilder om någon skulle vilja se.
åh jag kommer sakna tjejisarna nu när alla drar iväg åt sina håll... det är sant.

buttercup

en STOR sten har fallit av mina axlar nu när jag har upplevt den sista skoldagen i ettan. nu är det bara avslutningen imorgon kvar. Jag har tagit fram min lila klänning som jag ska ha på mig imorgon och mamma bokade en klipptid för mig. hade inte klippt mig sen i höstas, fresh. nåväl nu är det iaf gjort och antar att det inte blev nån större skillnad, kortare bara.

Postat av:

kåtaste? hahahaha, förklara dig madde?

2009-06-10 @ 22:43:38
Postat av: mallan

haha, madde syftade på sig själv när hon skrev kåtaste. fattar ni vällllll.

2009-06-11 @ 19:41:25

Ja, jag syftade på mig själv eftersom jag är en sån jääävla KåTbOcK!!!!!!
lol
nej jag syftade på klassen i helhet. tuttar som ska visas hit och kukstorlekar dit ("när runkade du första gången?"). sex och porrskämt i filmer och sånt. det kan väl inte bara vara jag som uppfattat detta? 


you can't start a fire without a spark

imorgon är sista skoldagen för denna termin.
sommarlovet är äntligen här. jag har gått runt i en evighet och tyckt att det var så lång tid kvar till det och nu är det här.
pirrpirr....
imorgon är sista dagen med klassen. sista engelska lektionen, sista lunchen och sedan sista matte lektionen för denna termin dåra. jag funderar på att klä upp mig. frack och höghatt! eller jag ska ju klä upp mig på fredag. så fin klädseln får vänta till det sämre vädret som fredagen bjuder på. regn och 11 grader.

Här kan ni se ett jätte gulligt inlägg mallan gjorde om nacka gymnasiums möjligtvis (kåtaste) bästa klass.


peace up mobiltelefon

idag hände någonting som jag tror kan få mig på det där glada humöret igen :)

jag var påväg att lägga upp lite sköna bilder på mig när jag var liten för jag garvade fint när jag kollade igenom de gamla mobilfottorna. men jag vågar faktiskt inte.

jag har iaf ett kort som jag kan visa:

coola madde och hennes dåvarande bästis
jenny, ja jag var blond och nej vi pratade inte
men någon i telefonen utan posade bara
men våra fräna nokias för att de va coolt.
detta kan ha vart i 4an eller 5an. webcam<3<3

nej jag fortsätter fan

jag har vart sugen på att uppdatera. så jag gör det!

idag var en meningslös dag. vaknade vid 10 och gick till skolan men vi åkte genast där i från till boobadet i stället och fik-picknickade och spelade brännboll, men jag hade inte käkat nått på hela dagen förutom kakor, som julle bjöd på, och muffins(<3) som soffan bjöd på. detta resulterade i ett botten humör eller som filip sa "pms beteende". nåväl. sträckte mina lår när jag sprang och mitt lag förlora, gjorde allt så mycket bättre.......

men vaafaaan jag har bara 3 skoldagar kvar sen har jag sommarlov och borlänge och skåne framför mig. tjihoooo. tack och hej.

esther bjuder på rätt roliga bilder på sin blogg och sofia säkert också lite senare.

RSS 2.0