like a fading rainbow

jag är en dålig människa. en riktigt dåliga, taskig, hemsk, elak, ljugande och onödig människa. jag gillar att göra folk glada, mer än nått annat men på senaste tiden känns det som att jag gör allt tvärtom. det dåliga samvetet äter upp mig.

skönt att få komma iväg i några dagar imorgon. kollade i min garderob och hittade de söta klänningarna som jag köpte för sommarn, de följer med mig imorgon!


CIAO

ge mig nått mer jag börjar bli uttråkad

då var det bara imorgon kvar då. utlandet. mot utlandet.
ma-ma-ma-ma-malta.
på torsdag åker jag, mamma och syster dit. jag längtar så.
är inte hemma på valborg. lite skönt på något sätt. men det känns som att jag kommer missa festligheter och det ska bli bra väder här. men men.

fot-massa-ge?

trötta fötter. hela eftermiddagen spenderades i stan med en sofia och esther i provrummen och en madde utanför som sa ja, nej, den andra, vet inte och köp. vissa har pengar för sånt. inte madde. inte nu.
orsaken till besöket i staden var att vi skulle köpa tågbiljetter till p&l. helt okej! efteråt satt vi och kollade på våra biljetter och småskrek och fnittrade av lycka. hihihihi

hur man spenderar en söndag på sämsta möjliga sätt

jag har legat i soffan hela dagen och skrivit klart min historia. resultatet kommer nog inte ge toppbetyg men vafan, jag är är ju ingen toppelev.
igår va för bra. om någon undrar.
ikväll ska jag forsätta mitt soffliggande. soffan har format sig sådär skönt efter mig kropp.
nu ska jag läsa mina favvo fjortis-bloggar och fortsätta att hosta upp mina lungor. tjolahopp!

YEAH à la Gustaf Norén

pirrrrrrrrrr i min maaaaaaageeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

om drygt en timme går min buss in till slussen där jag och mathilda ska bege oss till annexet. äntligen händer det igen. för 4e gången får jag se mitt favoritband. det är få ord som kan beskriva den känslan.
det bästa är att min röst övergav mig igår. jag är en hes tjej i målbrottet kan man säga. tänk hur jag kommer låta imorgon. hahahaha
nåväl kära vänner, här är ett bra youtube klipp från förra året på cirkus. klippet visar allt


brother, help me out

fredag fredag fredag. jag smakar på ordet lite.....smacksmack.
givande dag med lite små olika kuliga påhitt. np, museum, glass och solsken. kom även på mig att klaga över värmen på bussen hem men killen framför mig påminde mig om hur lycklig jag är över värmen. jag känner killen framför mig.
ikväll stod det mellan att vara med min klass, min pojkvän eller om julle och hennes pojkvän ville ta med mig på äventyr i enskede. julle och hennes pojkvän "langa fet dissen". detsamma gjorde jag mot min pojkvän så ikväll ska vi snart hem till tove och börja festligheterna. awesome. hon fyller år idag. GRATTIS DÅ IGEN TOVÄ!
mamma bjuder på nostalgi-middag ikväll. pitabröd, sallad, skinka och rhodeisland-sås. my favorite när jag var liten. (piskpinnar i korvbröd med remouladsås gillades även skarpt!)

nu blire mando för fulla muggar i mina sköna 80tals Philips-hörlurar. imorgon så händer det magi på annexet vettni. talade med min skånepolare tory som igår såg dem i lund/malmö, kommer inte ihåg. det hade vart galet och svettigt. som alltid dvs. underbart.


Tjena lantisflickan, kul att bo på landet?

Åter igen hemma i det tomma huset. Nu hade jag tänkt att fortsätta med min historia så den är klar tills på måndag så att Pellberg blir glad på mig.
Idag begav jag mig till skolan, det var kul. Råkade dock skippa franskan och ojoj, vi hade visst en skrivning.
Fick iallafall roliga betygbesked på engelskan och naturkunskapen. (y)

Jag vill gå ut i det fina vädret men sitter kvar inne. Såg just en rätt stor pissmyra, eller heter det kissmyra?, gå över mitt golv. Fresh.
Imorgon är det engelska natonella och frågan är, ska man träna på någonting inför det? Efteråt tar Kakan med oss på ett, som jag har förstått det, sexmuseum. Mysigt värre. Morgondagen ska äver bjuda på fint väder så klassen ska förmodligen ta en glarre efter museumet.

Om en vecka idag åker jag till Malta med mamma och syster. Skönt


Hitta en skön bild på mobben. Sofia kör en yogapose called "krigaren"
eller nått liknande i en busshållplats i bromma mitt i natten. Tufft


snoret flödar i liter-mängder

Wow, en sådan dag!
Jag ligger nu i soffan med en filt om mig och datorn i knät samt tvn på. Kanal 5 erbjuder mig Ellens show. Kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte men kommer på mig själv att skratta då och då.
Varför är jag hemma på en onsdag klockan 13:00? Jo, jag är ju sjuk! Halsen är svullen, snoret existerar och huvudet känns tungt. Gårdagen såg likadan ut.
Det jag missade igår var ett oförberett mattetest. På potenser. Skit också, jag som ville visa att jag verkligen kunde det. Måste ta vara på alla tillfällen att visa henne att jag förtjänar ett mvg. Idag vaknade jag även till sms om att alla fick tillbaka naturkunskaps provet. Mvg och vg+ verkade flöda. Tusan....

Ikväll ska jag och mamma på utvecklingssamtal. Känner verkligen för att bege mig till skolan just nu. Or not.

MÅSTE KRYA PÅ MIG TILL LÖRDAG DOCK!!! Ååååh pirr i magen så fort jag tänker på det


renovering, en nystart - nå?

Kolla hära dåra.
Den här bloggen hade sina glänsdagar i höstas, och nu, inte små mycket längre... Jag erkänner, jag har varit kass. MEN NU KÄRA VÄNNER!

Nu kommer det bli känslor men även, som önskat, jag citerar: "Jag hoppas att lite inlägg i pillan-style duker upp då och då!" Svar: förmodligen kommer Esthers dröm att bli sann.

Under glänsdagarna hade bloggen även rätt så många läsare. Nu, inte så många. Just nu ligger det på 8st. Låt oss höja statistiken till det gamla! 
En revolution i bloggen håller på att ske! Den har precis startat..........


Den franska revolutionen, också omslaget på Coldplays senaste album.

hejjhejj

Idag var jag på riktigt bra humör.
Nu har jag även comviq så jag smsar gratis med alla som har comviq. Let's smsa!!!!

varför dessie varför?!?!??!

Åh nej aszå, Desiree Nilsson har köpt likadant naglack som jag har!
Aszå menar bara vah?
Jag kan juh omöjligt gå runt med det nu! Vem kommer jah vara dåh? Jo en härmare. En härmapa till fjortisarnas fjortis Dessie.
Aszå. Det är juh hon som härmar mig, jag köpte först (för typ 5 mån sen) men de kommer juh ingen tro pååå!!
^Åååh neeej, mitt liv suger såååh!

Jag citerar : "och gjorde rött ist, testade en ny färg på mina naglar! Lite porrig färg sådär! Haha... "

porrigt?!?! aszå menar barah vah??


Nu när vi har tagit våra farväl finns det bara en sak kvar att göra

och det är att lyssna på min favoritlåt just nu



låten som aldrig kommer att dö i mina öron

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Väder hit och väder dit. Men klart man blir lyckligare av den fina solen som värmer en vid busshållsplatsen och som skiner en så starkt i ögonen på bussen så man inte ser vilken station man är på och därför NÄSTAN missar att klicka på stannar knappen.
Idag hade de äldre prov så vi yngre små skitungar fick ledigt. Tack!
Jag sov 11 timmar. Gick upp och la mig i soffan. Smsade med min bf som har fått 3000 fria sms, och begav mig sedan ut i solskenet och tränade med Sofia.
Påsken knackar på dörren. Två dagar kvar. Jippijej.

Föresten så har Julle börjat lägga upp bilder på henne när hon var liten och en skönlirare. Kollade därför igenom mina bilder efter liknande på mig. Hittade lite sköna poose bilder från 6an. MEN det är för evigt hemligt. Men om ni tjatar lite....... Hittade även sådana bilder på Mallan på min dator. HAHA, tänk att du har skickat dom till mig. Nåväl jag är ju snäll så de kommer inte missbrukas.

Hahahahaha. Det finns en soft bild på mig när jag spelar tennis. Jag överläger starkt att lägga ut den. Men är fortfarande osäker.

RSS 2.0