midsommar berättelsen

Sofia och Madeleine, två kompisar på äventyr



Det var en gång två flickor. Sofia och Madeleine hette dem.
De hade bestämt sig för att de skulle fira midsommar tillsammans. I Stockholm eftersom alla andra åkte ut till sina landställen och de var de enda kvar. Madeleine erbjöd Sofia att följa med henne och hennes snygga familj till ett midsommarfirande på Skansen. Sofia ville det eftersom hennes familj skulle till Köping, eller nått.
Madeleine packade sin bil full med sin familj och lämnade en plats i baksätet mellan hennes storebrorsor för hon vet att Sofia tycker de är snygga och Sofia skulle nu få sitt livs biltur. I baksätet mellan Madeleines storebrorsor. Detta resulterade i en stel Sofia under hela resan och en road Madeleine.
Väl framme träffade familjen upp syster polis också och spenderade sedan en mysig dag på ett mysigt ställe. Tjejerna hann göra:
äta picknick
kolla på folkdansare
kolla på djur
äta sockervadd
och bli smygfottade av turist-japaner och sliskiga gubbar.

När dagen var slut begav tjejerna sig hem till Sofia där de åt lite middag och slappade. Det slutade med att Sofia bjöd dit sin pojkvän, och två kompisar till. Det glada gänget drack sånt som de inte får dricka och lekte lekar med regler. Lite senare bestämde de sig för att gå hem till en annan kille där lite mer killar fanns. Gänget hade kul och roade sig. En rocker, en rockers girlfriend och en rödtott var nog höjdpunkterna under kvällen. Gänget från Enskede som Madeleine kände dem som. Här är lite av raggningsreplikerna som rödtotten körde på Madeleine under kvällen:
"Sa du att du var beroende av cola? Det syns ju inte på dig i alla fall. Då brukar man ju få lite mage och det ser man ju att du inte har."
"Vill du ha lite lipsyl?"
"Helena, stå ragt!" (Samtidigt som han tog tag i Madeleines, som hon heter, armar i ett försök att få henne att slut vingla.
"Tycker du att jag är fjortis? För jag tycker nämligen inte alls att du är fjortis!"
"Vad brun du är!!"
Allt detta avskräckte Madeleine nått så otroligt så hon spenderade resten av kvällen till att gömma sig från honom. Sedan slog det Madeleine att hon gett både rödtotten och hans rockerkompis sitt nummer för att de skulle på samma festival som Madeleine ska på. Just då verkade det som en bra förslag men i efterhand tycker Madeleine att det kunde vart det dummaste hon någonsin gjort!
Kvällen slutade med att Sofia och Madeleine går hem till Sofia med en kompis, Sofias pojkvän och hans kompis. Gänget lyssnar på musik och pratar, kollar på en töntig skräckfilm och runt 6 beger alla sig hemåt. Sofia och Madeleine går runt och zombiesar och somnar i Sofias säng halv 8 på morgonen.

SNIPP SNAPP SNUT SÅ VAR SAGAN SLUT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0