korkad tom och glad

jag lägger ner nu

om ni nu måste veta

imorse när jag vaknade hade min mamma, till min förvånad, köpt chokladdrycken Pucko. jag blev glad. behöver jag inte blanda oboy själv. dock är pucko lite tjockt så blandade ut den med lite mjölk.

ice cream you scream

jag startade ett skönt lökande på bussen hem idag kan jag berätta i skolan också. det var väl ca 35 grader varmt i skolan och jag hade klätt mig i en svart utstyrsel dagen till ära och självklart skulle vi sitta i solen på långrasten eftersom normala människor hade klätt sig passande för vädret och njöt av värmen. jag njöt inte en sekund men jag har ju ändå längtat efter det här vädret i en evighet nu?
fick tillbaka mitt resultat av franska nationella idag också. IG, G-, G-, G. madde vafan håller du på med? hur i helvette kunde de gå så här mycket åt skitbajsdcifrjn...... självklart började jag må väldigt dåligt av detta och skickade ett sms till mamma för att berätta att jag hade dåliga nyheter att berätta och att jag kunde vara utan middag ikväll. det var lugnt, jag förtjänade det. det sista min lärare klämde ut sig innan vi slutade var att hon inte skulle sätta ig på någon i år så då lättade en sten från mitt hjärta. jag är inte bra på franska men bättre än ig, fast det skulle inte förvåna mig om hon underkänder mig iaf för jag gick från lektionen utan att kyssa henne på kinderna så som man gör i frankrike fast jag vet att det var min sista franska lektion, någonsin. och man skulle pussa henne om det var det. jag är lite busig.
nu fick jag huvudvärk och orkar inte läsa igenom inlägget igen så ni får ursäkta felstavningarna, fixar det sen kanske.


långhelgen är slut, jag lika så

igår var vi först hos niklas, tidigt och julle var med. han bodde i en av de snygga villorna vid den äckliga men vackra sjön i sickla. så hans veranda i kvällsolen var inte helt fel. dock bestämde vi oss för att antons hem var mer lockande. det var trevligt och det slutade med att jag sov i antons soffa bredvid wille när de andra bastade. jag och esther begav oss hem tidigt och nu är jag urtrött och min kropp skriker efter sömn men det blir inte förens inatt. dock ska jag nog inte lämna soffan på hela dagen. notiser ska skrivas och en bok ska läsas.
allt som allt kan man säga att långhelgen var kul och händelserik. jag, esther, elin och sofia har varit med varandra varenda dag. igår när vi sista kvällen av helgen gick på rad bredvid varandra påväg till anton kände vi oss som gänget i sex and the city.

slitet

i morse vaknade jag upp bredvid esther i en säng som var placerad i ett vardagsrum i en lägenhet i orminge. törstig och varm var jag. jag la mig på ett sätt som jag själv tyckte var lite små sexigt och började peta på esther som vaknade på en gång och röt åt mig att hon just hade drömt att hon hade gått in i en stor parfymaffär och hennes morfar hade druckit upp hennes kundvagn. okej? sedan satte vi oss i soffan och kollade på barnkanalen och väntade på att resten skulle vakna.
nu är jag hemma och ska fortsätta att göra mig iordning för snart ska vi iväg igen. julle ska med ikväll också, har ni hört! jag är dock sjukt trött men får piggna till mig med lite kaffe. eller inte eftersom det är sjukt äckligt.

snöflinga i en snöstorm

regn och huvudvärk. finns det nått bättre? finns det nått sämre? förmodligen.

idag hade mamma planerat att tvinga mig att testa sparris som hon har köpt. tur då att jag och vi är bjuden på en föra-middag hos tove ikväll.
nu ska jag ..hmm... tjaa, läsa boken jag ska redovisa på fredag kanske?

05.20

myset i järla sjö blev inte av. vi begav oss åt det hållet med hoppade istället på 474 som går ännu mer ut på landet. mot värmdö och grisslinge!
väl framme i det söta radhusområdet kom vi hem till en kille vars namn var Kaj. Kaj pratade roligt.
där var vi iallafall en bra stund och när vi vid 2 tiden beslöt oss för att kolla upp en buss hade den sista bussen självklart redan gått och nästa skulle gå 05.20. bingo, happy time. nåväl. de 3 timmarna spenderades i en varm bäddsoffa där jag skiftade mellan att kolla på scrubs och sova. de andra tjejerna var uppe hela natten och alla killar sov. ´
klockan 06.20 var jag och esther hemma hos mig och kastades oss direkt ner i min säng. 14.15 vaknade jag och esther och kollade på varandra. vilken dag detta skulle bli. vi spenderade ungefär 1 timme till i sängen och kollade på skruva den som beckham eller vad den heter. ovärt. lite mackor sen begav hon sig iväg.
ikväll ska vi ha lite mys hos mig.


sofias bild på soluppgången som var när vi satt vid busshållsplatsen 05.15

långhelg

fina grejer. att inte ha någon skola imorgon måste firas med en utekväll. bokstavligen talat. filten är packad och högtalarna också. mystjejerna är inte packade men de har packat sig själva. packat sig till vattnet där vi ska mysa ikväll, precis vad jag behöver idag efter en riktigt dålig skoldag. hejhopp.


öööh

jag hatar hemtelefonen. vad är det för ett jävla påhitt?
nu har den ringt i 3 minuter. jag vet att det är min bror som ringer för han just blivit avsläppt av mamma någonstans och förmodligen glömt något i bilen eller nått för mammas mobil ringde just här bredvid mig och då var det han. men jag är ond. jag orkar inte lyfta på mig och svara. NEJ han är inte värd det eftersom han kallade mig dumma saker för en 45 minuter sen. jag kommer låta telefonen ringa, så som den gjorde 5 gånger i rad tidigare idag. svarade jag? nej. borde jag ha gjort det? förmodligen eftersom personen ringde 5 gånger i rad. det måste ha varit något viktigt. något viktigt till mig? förmodligen inte för det är aldrig någon som söker mig på hemtelefonen, förutom mormor. brydde jag mig om att det var något viktigt till någon i detta hushåll? absolut inte!!


sjuttonde maj eller suttondä maj som man säger i norge

vilken ledsam helg jag har haft. grubblat har jag gjort och ledsen har jag varit.
vid såna här tillfällen är det otroligt skönt att man har lite vänner som kan tänka sig att komma och umgås bara för att. sitta och titta på melodifestivalen, prata, äta och bara vara. det där som man borde uppskatta och uppskattar så otroligt mycket. 


suck

en så hemsk vecka jag har haft. känns som att jag bara pluggat, pluggat på något som vägrat att sätta sig i mitt huvud. har haft en huvudvärk i flera dagar nu också men när jag kom hem från skolan idag så tog jag lite av den magiska medicinen som jag gillar så mycket. woops så försvann alla mina problem. imorgon kommer den dock komma tillbaka när jag måste sätta igång att plugga svenska. läsa om hamlet och shakespeare eller vad det är för nått.

ikväll skulle jag på maskerad, jag hade en rolig idé som wille var med på men maskeraden blev inställd. :( . kanske lika bra eftersom jag är trött som ett lik. tror det blir en kväll framför en film för mig. sofia och elin kommer nog över. då ska vi mysa!


en sussande julle på svenskan - sötiz

nk helena

idag fick min nk-lärare mer fnatt än vanligt.
hon tog min mobil och la den i sin ficka. sedan hotade hon med att hon skulle sälja den på plattan! därefter gick hon runt i klassrummet och snappade åt sig alla mobiler som hon såg. julia gömde sin mobil i bhn. då hotade helena med att hon skulle lägga min mobil i sin bh också. då brast det nästan för mig, var hon seriös? skulle jag säga emot? jag fick en rejäl chock och visste inte om jag skulle skratta eller gråta för där ville jag ju absolut inte att den skulle ligga!!
i slutet av lektionen fick jag tillbaka den.

jag bara måste, har för tråkigt


sverige... vafan?

har vart på esthers dansuppvisning. hon är så duktigt! :)
slår mig ner i soffan och mamma bjuder på middagen. melodifestivalens kval bjuds på 1an och sverige är med och tävlar. spännande eftersom jag inte har sätt vinnarbidraget än bara hört det någongång på radion, men va?! vafan är det vi tävlar med? så sjuktligt dåligt. är det en transa som står där och sjunger konstigt? vad var det för fel på måns? varför kunde vi inte skicka honom? :O

sunk sunk sunk! orkar inte bry mig. eller gör jag det eftersom jag gör ett inlägg om detta? skitsamma


saknar dig....come back 2 me!

jag har fått frågor om vad som egentligen hände min spindel (folk har seriöst frågat det!)
alla kommer väl ihåg pinglan pillan. spindeln som tog alla med storm! vad hände egentligen med henne?
min lillebror tog henne på en promenad och då smet hon. har jag en lillebror?
efter desperata försök att efterlysa pillan så berättade julle att hennes pojkvän orres polare (kommer inte ihåg namnet) hade hittat pillan på orres rygg (?) och klivit på den. han dödade henne alltså. min 5000 kr dyra sällskapsspindel.


Sätt på låten och delta i denna minnesstund






Kommer ni ihåg? första videon jag la upp på pillan när jag just hade köpt henne. här när hon njuter av en ödla. miss ya so much pillis <3

hon älskade att bli fotograferad och bjöd mer än gärna på en eller två poser. så fin! vilken kropp hon har! stor bakdel. stora och små ben. saftiga känselben. kraftig käke och pyttesmå ögon. vilken varlse!

så jäkla söt! hur kan man inte falla för detta otroligt söta och håriga ansikte? tänk att jag en gång i tiden hade dig. no longer no more :(

här är en bild på ett tillfälle jag kommer ihåg. pillan var rätt ny och vi var ute i sanden och lekte lite med några myror. pillan var speedad av lycka och glädje. kolla lyckan i de där klarsvarta ögonen. sekunden efter detta kort togs klättrade hon upp på min axel och ville inte lämna den på ett tag. det var många pussar som utdelades mellan oss den dagen.

jag kan knappt kolla på det här kortet. är det här du idag pillan? Pernilla Spinderella Köttbettsson, jag saknar dig så.
är det här ditt öde? allt som jag nu har kvar är de röda moonbootsen som jag hittade en bit härifrån. du gick aldrig utan dom skorna på fossingarna.

saknar dig och tänker ofta på dig. löv ya 4-ever pillan, pillson, pillo!! ses i himelen.<3

dubbelhaka

nu har den här tjejen varit seg i två dagar. sovit dåligt har hon även gjort.
jag är inte redo för veckan som kommer.
Matematik np. Engelska np. Gympa prov samt svenska nästa måndag vilket måste pluggas denna vecka.
MEN en sak ser jag jätte fram emot......esthers dansuppvisning på tisdag! tjihoo.!! :D

jag föväntar mig nått i den här stilen:
ps. ser ni esther där i det blåa linnet? hot


madde, detta är en engångsförteelse, eller hur? ja, men självfallet!!

ouff, vilken kväll!
Björn fixar roligheter så det står härliga till. man tackar ju aldrig nej till en fest. som malin som aldrig tackar nej till en fika!
kvällen började bra, jag och julle planerade en fjortis fylla. dvs en sån fylla som man kan fixa när man fyllt 18. jag tror vi båda fixade den, jag om inte annat.
men det var kul. jag hade kul och tror alla hade kul. det blir ju lätt så när man är de perfekta människorna som umgås i den perfekta vänskapskretsen. eller nått. love

att spy, decka och bli hämtad av morsan. inte så love. det slog just mig att jag nog fortfarande är en fjortis faktiskt. nåväl.



madde.... hejhej


god kväll du söte

en bill-kör-kurs på 3½ timme. är det värt det? är det värt att skaffa körkort för att sen kunna köra en bil för att sen förmodligen kunna vara med i en olycka och därefter kunna dö? ja, jag antar det.

veckan drar sig mot sitt slut och min bränna håller i sig rätt bra. DOCK fjällar jag lite. äckligt va? spyreflexer?
helgen ligger framför mig och just nu är den rätt så späckad. drar mig lite för nästa vecka dock. den blir krisig!!!!

hoppas soffan bjuder hem mig i morgon för ingen har väl missat hennes nybakade muffns? dregel......


jag får iaf spyreflexer

bilder

på malta fanns det många uteliggar/hemlösa djur. mest katter.

en katt som gled runt vid hotellets pool. jag lockade till mig katten men ångrade mig när den kom fram till mig för den var rätt så skabbig, saknade tänder och grejer. den la sig sedan i en solstol i närheten och njöt av uteliggar livet.

katterna hade ett hem i närheten så helt hemlösa var de inte.

det mesta på ön var även väldigt, vad ska man kalla det? gammalt, fallfärdigt?

här var en ambulans som jag såg. retro-bil. känns tryckt att åka akut-åk i den.

en gata. jag hade inte gått ut på de där balkongerna och gick inte heller under dem.

ja det är sant. häst-och-vagn används fortfarande på malta.

övergångsskylten.....hur går den där gubben egentligen?

regnbågen låg väldigt konstigt på himlen.

man har med sig både soppborste och skyffel när man rastar hunden på malta.

bussen va snygg och cool men farlig.

väldigt mycket var till salu och jag antar att landet inte har Blocket eftersom man istället gjorde såhär.


som sagt landet är väldigt kristet och här var en av många kyrkor. notera alla lampor på byggnaden som tändes när mörkret la sig och gav landet en las vegas känsla.

någon läskig jesus sak på en vägg.

en byggnad där fönstrerna var satta som ett kors. normalt? antar det.

en dag såg vi en parad. malteiska scout barn/ungdomar.

söööööt

fina flickor

en skottländsk avdelning. kolla manlig leopard tröja killen har. och nunnan som gick in i bilden. gå och be.


always pushing up the hill searching for the thrill of it

hemma igen då. en helt okej resa! mer än okej faktiskt. toppen!

dag 1: gå i skolan. 1 lektion. ut mot flygplatsen. flygresa till malta. en farlig taxi-resa till st julians.
dag 2: vi vaknar upp. UNDERBART väder!!!!!! detta resulterar i en förmiddag (4 timmar) i solen vid hotellets pool. badande och solande för fulla muggar, vilket skulle resultera i en matt kropp fram mot kvällen. kvällen spenderades inne i huvudstadet med mys.
dag 3: vaknar som en kräfta, gårdagens solning har grillat min kropp så det ser ut som jag fått en fin sjukdom eller skollhett vatten på mig. lite mindre najs. denna dag gjorde vi utflykt. åkte retrobussen runt i ön och färjan över till grannön. shopping hann vi även med.
dag 4: sista dagen invigdes med att jag vaknar upp som en röd kines och faller i gråt. hela kroppen värkte och ansiktet var svullet. SJUKT ONAJS! denna dag gled vi runt i staden. och solade lite till. inte jag dock. eller lite. en extremt smärtsam solning. men vad gör man inte för lite färg? - hemresa.

vad har jag lärt mig om malta?
ön är 10 gånger så litet som gotland.
alla i trafiken kör som galningar. inklusive taxisar. taxisarna innehöll inte säkerhetsbälte heller. kändes osäkert.
tjejerna i malta har ingen som helst snygg klädstil.
alla killar såg ut som idolvinnaren Kevin Borg. (!!!!!)
jag har inte riktigt förstått språket i landet. engelska och malteiska. men de snackar malteiska med varandra men engelska om dom har lust? va?
folket går att lita på mer än man tror genom första intrycket.
de flesta gamla gubbarna saknade massa tänder.
hela landet är galet kristet! jesus fanns överallt. ÖVERALLT!

för alla som ser kräft-madde i skolan. snälla skratta inte.


RSS 2.0