And if your world should fall apart there's plenty room inside my heart

nu känns saker förvånansvärt bra. tiden läker verkligen sår och åter igen lär jag mig det. nu har jag annat att tänka på. plugg plugg plugg plugg och den där killen som vart i mina tanker enda sen början av juni... jag väntar på ett svar på mitt sms och kanske föreslår en träff i helgen, det vore så fint!

söndagsångest

Blev plötsligt så sjukt illamående... jag har insett att jag har gjort så många dumma saker i mitt liv. sånt som jag nu ångrar FÖR mycket. jag blir rädd när jag tänker tillbaka på det.
Jag är rädd för att folk ska få veta, att folk ska dömma och framför allt prata. Hela min världsbild är en sanning iväg från att förstöras och jag är så rädd.
Har fått ångestattacker varje dag i drygt två veckor nu. Det kommer mest när jag ska sova men också när jag ser bilder och vissa namn.

Jag tror fan att jag kan ha förstört mitt jävla liv redan vid 18 års ålder. Det är så skrämmande

en tråkig kväll

jag känner för att skriva ikväll. är väldigt uttråkad och funderar på att sätta lösenord på JK-bloggen så jag kan skriva av mig lite för jag känner att de kan komma att behövas... sitter inne med rätt mycket just nu känns det som!

RSS 2.0